Blog Kalender Maak een afspraak Nieuwsbrief

Een hart dat schittert..

zondag, 19 januari 2020

Wat maakt een mens nou mooi? Wat maakt dat iemand echt aantrekkelijk is en fijn om bij te zijn? Is het het voorkomen, de woorden, de humor, de ideeên? Ja, dit alles en nog veel meer. Zelf heb ik steeds weer de indruk dat het het hart is, het hart dat schittert.

 

Een schitterend hart opent namelijk deuren die niemand anders openkrijgt, brengt heling waar het vast zat, biedt ruimte waar het te nauw leek en brengt veilgheid daar waar angst was ontstaan. Een schitterend hart doet stromen, brengt beweging en tilt alles naar een hoger level, een schitterend hart brengt het goddelijke boven en raakt tegelijk de passionele mens, een schitterend hart omvat het allemaal, ik schreef er een liedje over..

 

Glistening Heart                  (Lyrics: Ilse Grace)

I will always, I will always, have you here to stay,
I will always, I will always, never go away,
I will always I will always, have you in my heart,
I will always I will always, never have to part.

Tell me, where is the line?
Tell me, why do I feel so divine?
Cause an angel came to stay with me tonight,
Saying everything is more than all right.

Showering in Light,
Tell me how far to go,
Tell me, Such a tremendous flow,
Is evoking  all this shivering in me.

And finally I realize, I start to see.

His Glistening Heart, His Glistening Heart, His Glistening Heart

Tell me, is this for real?
Tell me, will I be able to deal,
With this waterfalling straight into my spine,
And the Angel taking everything to higher ground.

His Glistening Heart, His Glistening Heart, His Glistening Heart

 

Contact

Ilse Grace Scheers

Teacher en Mentor
Transformatiecoach en Energetisch Healer
SoundhealingArtist

Mechelsesteenweg 309
2500 Lier

+32 (0)478 393118

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.