Blog Calendar Schedule a session Newsletter

Ageer. Re-ageer nimmer. - Let's Be A LightHouse!

Wednesday, 13 January 2021

We leven in buitengewone tijden, de langverwachte, buitengewone Shift is doorgestart, eindelijk!

Transformatie naar een nieuwe samenleving (zie blog 13/03/2013), naar een hogere frekwentie is een ongezien, wereldwijd proces waar nu versnelling in gekomen is, eindelijk! Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit niet zonder enige slag of stoot gebeurt...

 

 

Iedereen zijn waarheid, iedereen zijn groeipad, we zijn allemaal uniek, en dus ook in onze groei. 2021 nodigt ons uit voorbij dualiteit, voorbij tegenstellingen in die zin dat we daar niets mee moeten 'doen'. Niet gaan re-ageren, in plaats daarvan mind-full ageren. Niet meer in de oude dynamiek meegezogen worden maar in onze kracht blijven, erboven gaan staan, blijven staan. Wie welke waarheid houdt is minder belangrijk, de vraag is: kunnen we de verschillende waarheden tegelijk gaan 'houden' want dan gebeurt transformatie als vanzelf. Vanuit onze kern gaan handelen, in liefde, zodat angstsystemen als vanzelf instorten, zowel collectief als in je eigen persoonlijke leefwereld.

De langverwachte shift is volop bezig, blijf er dòòr zien, alles komt meer en meer aan het Licht en dat is wel wat. En als het moeilijk om vatten is, denk aan je eigen persoonlijke groei, daar gaat het nét zo: geen heling zonder voeling met de te helen plekken, geen licht zonder de donkerte steeds weer in de ogen te kijken. En soms is het onduidelijk wat er precies gebeurt, begrijp je er niks van. Maar je ervaart telkens weer dat vertrouwen je vooruit brengt, vertrouwen in evolutie, wetende ook dat Licht steeds sterker is dan donker.

Ontdek voor jezelf steeds duidelijker je ankers, je échte veiligheid, wie jij bent, je kern, zodat je makkelijker in je kracht kan blijven en kan voelen en ervaren wat er gebeurt zonder jezelf te verliezen. Zoek regelmatig gelijkgezinden op, het is normaal om bevestiging nodig te hebben. En tegelijk, word empatischer naar de buitenwereld, iedereen is in zijn/haar evolutie, we're all in this together!

Op naar een hogere frekwentie, Let's Be A LightHouse!

 

Ilse Scheers, januari 2021, nieuwe maan

Contact

Ilse Grace Scheers

Brennan Healing Science Practitioner
Center for Energy Work

Mechelsesteenweg 309
2500 Lier

+32 (0)478 393118

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.