Weet meer dan je denkt

Tuesday, 04 December 2018

We denken toch zoveel, breken soms bijna ons hoofd terwijl dit slechts energieverspilling is...

Het is namelijk niet door meer te denken dat er meer wijsheid komt. Meer begrijpen, meer weten, dat wel maar dat heeft veel minder te maken met denken dan we wel...denken. Een diep vertrouwen in het leven zorgt ervoor dat je weet wat je te doen staat, dat je weet wanneer iets moet veranderen, dat je weet hoe iets aan te pakken of net niet aan te pakken..

De verbinding in jezelf opzoeken levert alle informatie die je nodig hebt. In het Westen echter zijn we zodanig geconditioneerd om over alles te gaan denken. Het mentale viert steeds weer hoogtij omdat het natuurlijk de economische samenleving op een (te) hoog tempo houdt. Van zodra je echter uit de ratrace begint te stappen/stapt, heb je door dat het veel minder om je hoofd draait dan wel om je hart en buik.

Verbind je opnieuw met de natuur, met een veilige omgeving, ga meer in overgave en Weet dat het leven evolutie is en het enkel beter wordt als je je ziel aan het stuur zet.

Alle liefde en rust en warmte voor de donkere dagen die op komst zijn: geniet van je rust, je plek, je familie en/of vrienden,  jeZelf***

 

Ilse Scheers, december 2018, nieuwe maan

Schedule a session

Schedule a session with Ilse

Contact

Ilse Grace Scheers
Brennan Healing Science Practitioner
Center for Energy Work

Mechelsesteenweg 309
2500 Lier

+32 (0)478 393118

About Ilse Scheers

I am personal coach, business consultant, energy healer, change activist, singer songwriter. I can help you with life changing topics, regaining your natural energy level, experiencing integral empowerment. I am also founder of GraceMusic and administrator of Naturopathica.